Kuljetus EU:n ulkopuolelle

Lähetykset EU:n ulkopuolisiin maihin pitää aina tullata, ja ne vaativat pro forman tai kauppalaskun tullia varten. Tullaus sisältyy lähetyksesi hintaan.  Kirjoita laskuun rahtikirjamme numero ja skannaa se asiakaspalveluumme asiakaspalvelu@jetpak.fi. Muista laittaa kopio myös lähetyksen mukaan.

Olemme tehneet pohjan pro formalle ja kauppalaskulle. Voit täyttää asiakirjat suoraan tietokoneeltasi pakollisten kenttien osalta. Tämän jälkeen voit tulostaa ja allekirjoittaa asiakirjan, ja skannata sen meille.

Proforma -lasku (Proforma Invoice): käytä pro forma -laskua, kun lähetys ei ole tarkoitettu myytäväksi (esimerkiksi koekappale).

Kauppalasku (Commercial Invoice): käytä kauppalaskua, kun lähetys on tarkoitettu myyntiin vastaanottomaassa. Kauppalaskuun merkittävästä CN-nimikkeestä saat lisätietoa tullin sivuilta


Huom! Mikäli lähetys, joka käsitellään tullissa alla mainituin menettelyin, saapuu tai poistuu Suomesta vastoin Jetpak Finland Oy:n ohjeita, emme voi taata lähetyksen toimitusaikataulua, koska tulliselvityksessä voi mennä päiviä. Teemme vain poikkeustapauksissa vienti- tai tuontitullauksia seuraavantyyppisille vientimenettelyille:

 •Väliaikainen tuonti korjaukseen, päivitykseen tai muu väliaikaisuus, jonka jälkeen tuote palautuu lähettäjälle.

 •Väliaikainen vienti korjaukseen, päivitykseen tai muu väliaikaisuus, jonka jälkeen tuote palautuu lähettäjälle.

 •Lähetykset suoraan laivaan.